vrijdag 2 januari 2015

Uitje naar Chisinau

We zijn het jaar goed begonnen want het is nog maar de tweede dag van het nieuwe jaar en ja hoor, we hebben gelijk al een uitje naar Chisinau! Alle kinderen van het dagcentrum in Huzum die 100 punten hadden verzameld door zich goed te gedragen, bijbelverzen te leren, bord leeg te eten, enz. enz. mochten mee met het uitje. Ook de kinderen die een gedichtje hadden opgezegd tijdens de kerstdienst in de kerk of die meededen aan het dramastukje, vielen vandaag in de prijzen!

En daar gingen we dan om 9:30 uur (sommigen waren al om 8:15 uur present, dan weet je iig zeker dat jet het uitje niet mist...!)
18 enthousiaste kinderen stapten in het busje: drum bun!

Als eerste natuurlijk even de grote kerstboom in het centrum van Chisinau bekeken en een groepsfoto gemaakt
Daarna elk kind met de kerstman op de foto! De zussen Silvica en Andrea wilden wel samen

Catalina

Vasile

En Liuba
En toen zagen we ineens een speeltuin in het park! Dikke pret!!

Dorin en Luminita hebben uitgebreid de wip getest
Daarna is de loopbrug goedgekeurd
Vasile en Sergei
Oxana
Seriosa
 En toen zagen we even verderop fitness toestellen....ook die zijn uitgebreid getest!


Daarna op naar de film: voor bijna alle kinderen was het de eerste keer dat ze een film in 3D bekeken. Soms werd de bril toch effe afgezet want sommige pinguins kwamen toch wel heel dichtbij!

Na de film tijd voor een snelle pizza en op naar de schaatsbaan! En alweer voor veel kinderen een nieuwe belevenis! Hoe doe je dat, schaatsen? Nou voor veel kids was het dus met vallen en opstaan maar we hebben genoten!
Andrea en Luminita houden stevig vast aan de rand
Madelina, Catalina en Oxana doen hun uiterste best!
Dorin en Igor gaan er gewoon lekker voor!
Na 10 minuten oefenen had Seriosa het schaatsen onder de knie
Helaas is Sergei wel 30 keer gevallen maar hij heeft de moed niet opgegeven en stond gewoon weer op en hop, verder maar weer...
Om 17 uur was het tijd om naar huis te gaan. Onderweg nog even alle kerstliedjes in de bus doorgezongen en toen waren we weer veilig thuis! Prijs de Heer voor deze mooie start van het nieuwe jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten