zaterdag 12 maart 2022

Vrouwendag & Kinderfeest

Naast het helpen van vluchtelingen uit de Oekraine gaat ook het "gewone" werk in Lozova en Vorniceni door en deze week waren er twee mooie bijeenkomsten in de kerk: 

Afgelopen dinsdag was het internationale vrouwendag. Dit wordt vaak groots gevierd in Moldavie en dus hadden we een speciale dienst in de kerk in Lozova. Ook een groep vrouwen uit Vorniceni was gekomen. Naast liederen over moeders en familie, was er ook een boodschap voor alle vrouwen dat de Heer iedereen kan gebruiken en een plan heeft. De vraag is of wij dat geloven en voor Hem willen leven. Het mooie bijeenkomst met aan het eind een klein kadootje voor iedereen. We blijven bidden voor de families in Lozova en Vorniceni.

Een speciaal lied voor moeders met de gitaargroep, hier en daar werd er een traantje gelaten;)

Afgelopen donderdag was het kinderfeest in de kerk en ook deze middag was een drukke bedoening met kinderen uit Lozova maar ook uit de dorpen Vorniceni en Dolna. Het verhaal van de 3 vrienden van Daniel werd verteld en uitgespeeld en de kinderen werden aangemoedigd om niet automatisch mee te doen met de groep maar keuzes te maken waar de Heer blij van wordt. Aan het eind van het programma was er een loterij met mooie speelgoed prijzen en zo ging iedereen blij en dankbaar naar huis. We blijven ook bidden voor de kinderen in Lozova en Vorniceni.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten