dinsdag 13 maart 2012

Home sweet home

We zijn weer thuis! Het is altijd leuk om op reis te gaan, familie en vrienden te ontmoeten, nieuwe ervaringen op te doen maar er komt toch altijd weer een moment dat het fijn is om weer naar het "gewone" leven terug te keren. Vandaag was dus die dag, dacht ik...Lekker thuis nog een middagje niets doen, beetje opruimen, boekje lezen, etc.

Maar wat bleek nu? Iemand vond het nodig om de elektriciteit uit te zetten (er zit aan de buitenkant van het huis een doos aan de muur en daar kan iedereen dat knopje gewoon aan en uit zetten). Iemand had het dus uitgezet en het gevolg is dan gewoon dat de vriezer ontdooit en dus voor de koelkast hadden we een viezig plasje drap met een speciaal geurtje erbij....Welkom thuis!! Kon dus gelijk aan de slag met schoonmaken...

Goed, morgen de eerste kantoordag weer en dan zitten we dus weer helemaal in het normale ritme! Maar nu gaan we eerst lekker slapen dus noapte buna, zou ik zo zeggen!

PS. Oh en we hebben nog een ontdekking gedaan: de buurvrouw heeft onze afvalbak gestolen!.....onze bak staat in haar tuin te pronken!..tmoet niet gekker worden!

1 opmerking:

  1. Tja, waarvoor zou jij nu elektriciteit nodig hebben als je er niet bent! Misschien vond de huisbaas dit wel een goed plan.. Heb jij tenminste die voorjaarsschoonmaak al achter de rug! :)

    Succes morgen!
    (ps.. kheb vandaag jona gespeeld met de kinders.. Sinds die musical in Mld blijft dit verhaal mij achtervolgen. De kinderen speelden het weer prachtig vandaag!)

    BeantwoordenVerwijderen