zondag 3 juni 2012

Een nieuwe woonplek/ A new place

Waarschijnlijk wisten jullie wel dat we op zoek waren naar een nieuwe woonplek omdat het huisje waarin we woonden, verkocht was. En daarnaast lieten er ook steeds meer dingen in het huis het afweten: de wasmachine gaf hele rare geluiden en centrifugeren, ho maar! Alles op de hand centrifugeren! Ook het gasfornuis had op den duur maar 1 werkende pit en dan eet je dus alleen een-pans-gerechten!
Maar goed nieuws: na ongeveer twee maanden van zoeken naar een nieuwe woonplek, hebben we vorige week een nieuw appartement gevonden! Het was een zeer vlotte verhuizing (met dank aan Rianne een enkele jongens van OM). Op zaterdagmiddag, rond 14 uur hebben we het appartement bekeken en na even overlegd te hebben met de nieuwe huisbaas op skype (ze woont in Italie), konden we alles inpakken en om 19 uur zaten we in ons nieuwe appartement! Gedurende de week steeds wat dingen uitgepakt en langzaamaan krijgt alles een plekje. Het is een net opgeknapt appartement en alles is dus nieuw! Meubels, wasmachine, gasfornuis, etc.
We genieten van ons nieuwe stekkie: een wasmachine die goed werkt, een gasfornuis met 4! pitten die werken, ook de ruimte in het appartement (3 kamers) is erg lekker en het snelle internet is ook een leuk extraatje! We wonen ongeveer 10 minuten met de auto van de OM kantoren vandaan. Hieronder wat foto's en zoals je zult zien, hebben we een ruime logeerkamer dus iedereen van harte welkom! Prijs de Heer voor onze nieuwe woonplek!
De voordeur en hal

De keuken met balkon

De logeerkamer

Slaapkamer

De roze wc

De woonkamer
Badkamer

2 opmerkingen:

  1. Is bij de huurprijs ook een zonnebril inbegrepen??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan niet wachten totdat ik een keer mezelf kan opsluiten in die roze wc :) De kleuren komen mooi uit op de foto's :) Precies wat je altijd al had willen hebben, je eigen kleurenparadijsje, haha.. Maar afgezien daarvan ben ik blij voor jullie dat jullie weer zo'n fijn plekje hebben! :)

    BeantwoordenVerwijderen