dinsdag 4 september 2012

De zomer is voorbij!

Het gewone leven is weer begonnen! Na de hele zomer kinderkampen te hebben georganiseerd en verschillende speeltuinen te hebben gebouwd, was het eind augustus tijd voor ontspanning;-)

5 dagen zijn we met het hele OM team naar Roemenie geweest en hebben daar genoten frisse berglucht, mooie wandelingen en gezelligheid met elkaar.

Het OM Moldova Team
Toen de 5 dagen om waren, zijn we met een kleiner groepje nog een paar dagen langer gebleven in Roemenie en hebben we nog verschillende andere plaatsen bezocht. Waarvan o.a. Petrosani. Het stadje waar Dana is opgegroeid en begraven. Omdat Spiridon en ik niet aanwezig waren bij de begrafenis in maart, zag ik er naar uit, om door het bezoeken van het graf van Dana, toch op een bepaalde manier afscheid te nemen. We weten dat Dana in de hemel is en dat we elkaar op een dag weer zullen ontmoeten maar het gemis blijft.


Op de laatste dag toen we onderweg waren naar Moldavie, werden we helaas aangereden door een auto en dit had als resultaat dat de voordeur bijv nu geen raam meer heeft en ook aardig ingedeukt is en nog wat andere kleine dingetjes zijn stuk. Het is nog steeds niet duidelijk of de verzekering van de brokkenmakker de reparatie gaat dekken maar dat hopen en bidden we natuurlijk wel.


Kortom, we hebben een mooie twee weken gehad in Roemenie maar nu is het weer gewoon tijd om te werken op het kantoor. En ja, nadat we een hele zomer op stap zijn  geweest, heeft het kantoorwerk zich gewoon opgestappeld dus we hebben genoeg te doen!
Hieronder nog wat foto's van de reis in Roemenie en tot de volgende blog dan maar weer!



Op de achtergrond het kasteel van Dracula







Geen opmerkingen:

Een reactie posten