zondag 14 april 2013

Kom vandaag!

Vanmorgen naar de kerk in Micleuseni geweest. Het was er een drukte van belang, alle stoelen waren bezet. Dat is natuurlijk mooi! Hoe meer mensen God's Woord horen, hoe beter. Iedereen uit het dorp was uitgenodigd om deze ochtend naar de kerk te komen en aan het eind van de dienst zouden alle aanwezigen een pakket met verschillende zaden krijgen. Dit was waarschijnlijk voor veel mensen de reden om naar de kerk te komen want de tijd van zaaien is aangebroken. En als je nu niet zaait en voorbereidingen treft dan heb je aankomende winter ook niets te eten.... Dus mensen hier zijn druk begonnen met het omspitten en klaar maken van de grond. Een zadenpakket is dan natuurlijk van harte welkom!

We hopen en bidden we dat het zaad dat tijdens de dienst is gezaaid, ook vrucht zal dragen! Zoals Jezus zegt: het zaad dat in goede aarde is gezaaid, dat is degene die het woord hoort en begrijpt en die draagt dan vrucht - Mat 13:23

Het lied in het filmpje, gezongen door 4 broeders uit de kerk, nodigt uit om vandaag te komen naar Jezus kruis, er is nog steeds plaats! Kom vandaag!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten