dinsdag 11 augustus 2015

Terug van het kamp


Gisteren zijn we teruggekomen van het kamp in Calarasi. Eerst hebben we 5 dagen kinderkamp gehad en het was mooi om te zien hoe de 99 kinderen genoten van het "gewoon" kind-zijn. Even 5 dagen zonder dronken ouders, ruzie, hard werken op het land etc.
Maar 5 dagen spelletjes spelen, zwemmen in het zwembad, knutselen en kleuren, prijzen winnen met je team, samen zingen, dramastukjes over Jozef bekijken en lekker 3 keer per dag eten! Voor veel kinderen was het de hemel op aarde! We zijn blij en dankbaar dat God het kinderkamp heeft gezegend en we bidden dat de kinderen, nu ze weer thuis zijn, niet zullen vergeten dat God hen ziet overal waar ze zijn en dat Hij elke situatie kent, net als bij Jozef.

Na de 5 dagen met de kinderen, hebben we nog 4 dagen met 75 jongeren doorgebracht. Velen waren niet christelijk of waren nog nooit echt met christenen in aanraking gekomen en dus was het een hele uitdaging om ze bij de les te houden. Al was het niet altijd even makkelijk, we hopen en bidden dat de jongeren iets van Gods liefde hebben ervaren en een keuze voor Hem zullen maken!

We willen iedereen bedanken die heeft geholpen door gebed en financiƫn om deze twee kampen mogelijk te maken.

Elke dag even 20 minuten afkoelen in het zwembad

Verzamelen voor de eetzaal
De eetzaal: pofte buna


Een team vlag maken

Even lekker kleuren
Team work
Ezeltje prik

Jozef en zijn broers
Waterpistolen: altijd leuk!
Aan het eind van het kamp kreeg elk kind een kado en een diploma! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten