donderdag 10 januari 2013

Langzaam opstarten???

Na de vakantie is het altijd weer even inkomen en kijken wat voor werk zich opgehoopt heeft en welke mailtjes nog urgenter dan urgent afgehandeld moeten worden etc. Dus op dinsdag met frisse moed naar het werk gegaan en de hele dag lekker gewerkt. En als het nu zo was geweest dat de rest van de week ook zo was verlopen, dan was er nu toch al heel wat meer werk weer opgestart maar...in Moldavie gaat altijd alles een beetje anders dan anders en zo ook mijn rustige opstartweek.....
Op woensdagmiddag ben ik namelijk met de bus (dat heb je ervan als je je auto verkoopt) naar het zuiden van Moldavie gereisd, om daar 's avonds mee te helpen bij het organiseren van een vrouwenavond in Paicu. 45 vrouwen waren gekomen en 1 van mijn taken was om een spelactiviteit voor ze te organiseren. Khad een mooie quiz voor ze in elkaar geflanst en er werd door de 4 teams druk gestreden om de 1ste plaats.
Het was een mooie avond waarin de vrouwen in een ontspannen sfeer even hun thuissituaties konden vergeten, konden genieten van gezelligheid en aangespoord werden om ook dit jaar weer opnieuw op God te vertrouwen in mooie en in moeilijke tijden. Hij is degene die onze gebeden hoort en verhoort!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten