maandag 28 september 2015

Huiswerk maken in Huzum

Het nieuwe schooljaar is bijna een maand oud. Veel kinderen in Huzum hebben moeite om mee te komen op school en hun school resultaten zijn vaak niet geweldig. Van huis uit worden de kinderen vaak ook niet gemotiveerd door ouders of verzorgers om hun huiswerk te maken. De ouders hebben zelf school met moeite afgerond en dus hulp bij het maken van huiswerk is niet aan de orde.

Deze maand zijn we begonnen om bij het dagcentrum de kinderen te helpen bij het maken van hun huiswerk. Afgelopen week waren de kinderen erg enthousiast en ze wilden maar wat graag hun huiswerk maken. Laten we hopen dat het enthousiasme blijft;) en dat de kinderen betere cijfers zullen halen op school.
We willen jullie vragen om mee te bidden voor wijsheid en geduld bij het helpen van de kinderen. We hopen dat de kinderen inderdaad betere schoolresultaten zullen krijgen en hierdoor ze bijv. minder gepest zullen worden, ze meer zelfvertrouwen krijgen en betere kansen zullen hebben in de toekomst (al lijkt dat voor velen nog heeel ver weg....:)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten