dinsdag 22 december 2015

Een schoenendoos voor kerst

Vandaag de scholen in de dorpen Dolna en Micleuseni bezocht met een kerst programma. Iets na 9 uur zaten er 60 kinderen klaar in Dolna en ook een heleboel moeders waren aanwezig. Iedereen was uitgedost in nette kleren want later op de ochtend stond gepland om een kerstvoorstelling voor de ouders te hebben dus daar zaten de kinderen dan in een nette jurken en 3 delig-kostuum naar de poppenkast te kijken. Alles werd aandachtig gevolgd en aan het eind van het programma werden de schoenendozen natuurlijk met vreugde ontvangen. We bidden dat de kinderen en de aanwezige ouders de boodschap van de poppenkast en de kerstliederen zullen onthouden en dat deze kerst ook zij de geboorte van de Heer Jezus zullen vieren!

Om 11 uur begon het tweede programma en dit keer op de school in Micleuseni. Hier waren 120 kinderen aanwezig en ondanks het feit dat het moeilijk was om de kinderen onder controle te houden, (het enthousiasme was groot), hopen we dat ook zij de echte betekenis van kerst onthouden hebben. Aan het eind van het programma was het tijd om de schoenendozen uit te delen in de verschillende klaslokalen en ook hier was de vreugde groot.

Prijs de Heer voor de mogelijkheid om op twee scholen een kerst programma te doen en we bidden dat deze kerst in de families van al deze kinderen Jezus geboorte gevierd zal worden!

In DolnaIn Micleuseni

Poppenkast en een magic trick
Kadoos uitdelen met broeder Nicu

Uitpakken maar!
1 opmerking:

  1. Love to see the children looking so excited! Happy that you were welcome at the schools to share the Christmas message!

    BeantwoordenVerwijderen