zaterdag 26 december 2015

Kerst vieren

Ieder jaar vragen mensen aan mij hoe we kerst gaan vieren? En gewoonlijk is mijn antwoord een opsomming van allerlei activiteiten die we organiseren of waar we bij aanwezig behoren te zijn. Ook dit jaar is de kerst niet rustig voorbij gegaan:

Het begon op woensdagochtend met een kerstviering bij Andrei is de klas. Andrei had enkele gedichtje op te dreunen en hij was ook nog een opa in een toneel stukje. Hij deed het prima!


's Middags naar Chisinau om daar met het OM team kerst te vieren.

Heel erg blij met z'n plastic motortje
Kindercampagne! Dat wordt knallen!


















Op donderdagavond stond het kerst liederen zingen langs de deuren op het programma. Ruim 25 adressen bezocht x 2 liedjes per adres =  beetje schorre keel!

Vrijdagochtend: kerstviering in de kerk in Micleuseni. Opnieuw een vol programma van gedichtjes, kerstliedjes en drama stukjes. En natuurlijk hadden Sava, Andrei en Marin een aandeel in het programma. Bij de een ging het opzeggen wat beter als bij de ander maar het gaat om het idee erachter he?

Het jongerenkoor
Een jonge spreker
Met een klein beetje hulp komt ie er wel;)
Vrijdagmiddag: op naar Huzum om daar kerst te vieren! Een stampvolle kerk en een warme sfeer!


Deze morgen nog een laatste generale repetitie van het drama stukje dat de tieners in Lozova zullen laten zien morgen tijdens de twee evangelisatie diensten.

Kortom, ook dit jaar weer een druk programma maar ondanks alle drukte, zijn we blij en dankbaar dat Jezus is geboren, "want Hij is het, die zijn volk zal redden van hun zonden". We hopen en bidden dat velen in deze dagen Hem zullen vinden en gered zullen worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten